Vedrørende Dr.Schrammek og Green Peel® Norge
Ta kontakt med
DERMELIE AS

post@dermelie.no

Kontakt oss

Tlf. 
527 24 244
932 37 600

info@haugesund-hudpleieklinikk.no

Skåregaten 181
5525 HAUGESUND
vis a vis Edda kino (kart)

ÅPNINGSTIDER:

Mand 19 feb
08.30 - 15.00
Tirsd 20 feb
08.30 - 19.00
Onsd 21 feb
08.30 - 18.00
Torsd 22 feb
08.30 - 18.00
Fred 23 feb
08.30 - 18.00 
Lørd 24 feb
08.00 - 16.00


Parkering i bakgården om ledig.


Medlem av
NKHF Norske Kosmetolger og Hudterapeuters Forbund
Medlem av
CIDESCO Comite d'Esthetique
et Cosmetologie

VÅR HJEMMESIDE

www.hudpleieklinikk.no
www.peeling.no

 

.
KONTAKT NATURMEDISINSK AROMATERAPEUT

.
Ingebjørg Mortveit direkte på 97 624 752.
Hun er nå å finne på Nabohjørna, Sørhauggaten 224
(like sør for Byparken)

HELSEBRINGENDE - STYRKENDE -   AVSLAPPENDE  MASSASJEINGEBJØRG  MORTVEIT
Sykepleier og naturmedisinsk aromaterapeut
MNSF
Reg. naturmedisinsk aromaterapeut MNNH


NATURMEDISINSK AROMATERAPI

Naturmedisinsk aromaterapi er en alternativ behandlingsform der eteriske oljer blir brukt bevisst, kontrollert og terapeutisk. Massasje er den best kjente terapiformen. Det er en myk, men allikevel dyp massasje. I løpet av massasjen vil de eteriske oljene trekke inn i kroppen via porene i huden, og fraktes rundt med blod og lymfe. Kroppen får hjelp til å slippe spenninger, blod- og lymfesirkulasjonen blir bedret og immunforsvaret styrkes. Kroppen stimuleres til å lege seg selv. Oljene velges ut fra helseopplysningene, og hver kunde får sin unike oljeblanding.

PÅVIRKER HELE KROPPEN


Massasjen er en blanding av klassisk massasje, akupressur, lymfedrenasje og bindevevsmassasje. Massasjen og de eteriske oljene forebygger  helseplager som stive muskler, muskelsmerter, reumatiske plager o.l. Det er også effektivt ved stressrelaterte plager, søvnløshet, mens.problemer, hodepine, fordøyelsesbesvær, væskeansamlinger, luftveisproblemer, dårlig sirkulasjon, hormonproblemer som PMS og overgangsalder og lette depresjoner. Eller når du rett og slett vil unne deg selv en helsebringende, styrkende og avslappende massasje.

ETERISKE OLJER

Eterisk olje er sterkt konsentrerte dråper som utvinnes fra ulike deler av planter. Oljen kan være i blomst, blad, frukt, stilk, frø, bark, harpiks, bær eller røtter; det varierer fra plante til plante hvor oljen finnes og hvordan den utvinnes. Eteriske oljer blir ofte omtalt som ”plantenes hormoner”.
De eteriske oljene tas lett opp av huden og virker styrkende på immunforsvaret, er oppkvikkende, avslappende, vanndrivende, antiseptiske, stimulerende for sirkulasjonen eller smertestillende. Kunden får sin egen spesialtilpassede oljeblanding, gjerne med 2-4 ulike oljer, valgt ut etter en kort anamnese.
Disse oljene er for konsentrerte til å brukes direkte på huden, og blir derfor blandet ut i en baseolje. Baseoljen er en vegetabilsk olje som inneholder vitaminer, mineraler og essensielle fettsyrer.

PRISER PÅ MEDISINSK AROMATERAPI

Aromaterapimassasje på  90 min inneholder massasje av rygg, ben, føtter, mage, armer, hender, nakke ,hode og ansikt. Kortere massasje er også mulig, men da kun deler av kroppen.  Behandlingen og oljene tilpasses den enkelte.
Ved første gangs behandling fylles det ut et kort skjema med helseopplysninger.

15 min kr 250,- 30 min kr 400,- 45 min kr 550,- 60 min kr 690,- 90 min kr 890,-
Hver 5.behandling av samme lengde til halv pris!


MERIDIANMASSASJE

Meridianer er energibaner i kroppen, mest kjent i forbindelse med akupunktur. Blokkeringer i disse kan føre til ubalanse i hele kroppen og gi helseplager. Meridianmassasje er en full kroppsmassasje der meridianene blir massert med et sterkt trykk. Blokkeringer vil bli oppdaget og massert bort.

Behandlingen åpner energibanene og hjelper kroppen å  kvitte seg  med  avfallstoffer. Energinivået økes og helsetilstanden forbedres, samtidig som den gir et generelt velvære. Erfaringer viser at det kan være nyttig med flere behandlinger.

90 min kr 890,-. Ved kjøp av 3 behandlinger tilbys en pakkepris kr 2350 kr (spar kr 320,-)


SVANGERSKAPS AROMATERAPI
 
Trygg og rolig massasje i siste trimester. Magen har vokst seg stor, og det begynner å bli tungt på kroppen.
Mor ligger behagelig på siden, godt støttet opp med puter. Det brukes milde eteriske oljer i lav dosering, slik at det ikke er farlig for fosteret. Punkter som kan fremskynde fødsel unngås. Denne massasjeformen brukes ofte ved vanlige plager som vond rygg, stive ømme muskler, hovne føtter og hender, energiløshet, endringer i psyke og humør mm. Som gravid er det velgjørende med massasje enten du har spesifikke plager eller bare lyst å gi deg selv litt velvære.

80 min kr 990,-


SVANGERSKAPS MASSASJE MED FAR. 1 + 1 = 3 minst!

En helt spesiell svangerskapsmassasje der far også er med. Mor får massasje samtidig som far også lærer  å massere sin kjære. Til slutt får han 30 min  ryggmassasje mens mor  slapper av. Dette er en  fin  måte  å komme   enda  nærmere  hverandre   under  graviditeten.

2 timer kr 1350,-


ØREMASSASJE
 
Øremassasje:I følge kinesisk medisin kan øret ses på som et foster, med hodet ned. Ved å massere øret stimuleres dermed sonene for hele kroppen. Du blir behagelig avslappet. Er du stresset og har dårlig tid, eller ikke liker kroppsmassasje, er dette noe for deg.

15 min kr 250,-


KOSMETISK ANSIKTS AKUPUNKTUR I JUNI 2014
Kosmetisk
ansikts akupunktur. Denne formen for anti-aging har tatt Hollywood og USA med storm og kommer for fullt til Norge!  Perfekt å veksle med Green Pee behandlingene.

Effekten føles umiddelbart etter behandling ved at man får en fin glød i huden. Med bare noen få behandlinger skal man se bedring på rynker, tunge øyelokk, dobbelthaker, få munnvikene vendt oppover og bringe smilet tilbake. Ingebjørg Mortveit starter i juni.


INFORMASJON

NB: Gravid? Du må være passert uke 18 for å få aromaterapi. Opplys om eventuell graviditet ved timebestilling.
Sykdom: Er du forkjølet eller har influensa må timen avbestilles pga smittefare, og fordi en massasje da kan forverre tilstanden din.
Ikke møtt: Hvis du ikke møter til timen din uten å gi beskjed (innen 24 timer) , blir den fakturert.


Det er en ypperlig måte å forebygge helse-
plager  og  sette  av  kvalitetstid til seg selv.

 

Kontakt Ingebjørg direkte for time og kjøp av gavekort 97624752.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter