Vedrørende Dr.Schrammek og Green Peel® Norge
Ta kontakt med
DERMELIE AS

post@dermelie.no

Kontakt oss

Tlf. 
527 24 244
932 37 600
949 75 413

info@haugesund-hudpleieklinikk.no

Skåregaten 181
5525 HAUGESUND
vis a vis Edda kino (kart)

ÅPNINGSTIDER

Mand 30 nov
09.00 -18.00
Tirsd 1 des
08.00 - 18.00
Onsd 2 des
08.00 - 18.00
Tors 3 des
09.00 - 18.00
Fred 4 des
08.00 - 18.00
Lørd 5 des
08.00
 - 16.00

Parkering i bakgården om ledig
Parkeringsplass kvartalet sør mot betaling


Medlem av
NKHF Norske Kosmetolger og Hudterapeuters Forbund
Medlem av
CIDESCO Comite d'Esthetique
et Cosmetologie

VÅRE HJEMMESIDER

www.hudpleieklinikk.no
www.schrammek.no / www.peeling.no

 

.
Dr.Schrammek derma.cosmetics
.

. .
TRAVLE KVINNER OG MENN "ER SOLGT".
DE  ØNSKER  RESULTATER  DE  SER  OG
FØLER  UTEN  Å BEGRENSE HVERDAGEN


GreenPeel® er utviklet av hudlege Dr.Christine Schrammek allerede i 1958. Ikke uten grunn har serien eksistert i over 60 år i 70 land. 
.
Datteren Dr.med.Christine Schrammek-Drusio har gjort behandlingen medisinsk underbygget. I tillegg til ekspert kunnskaper i planter og urter, er hun en dyktig hudlege med spesialitet i allergi og aldring. 
.
Hun kombinerer det beste fra naturen med det beste fra den medisinske verden. Med lang generasjonskunnskap vet hun hva hud og hudbarriere har behov for. Hjemmeproduktene er alle problemløsere som oppdateres jevnlig etter mer effektive nye medisinske "findings". Hun bruker tid og finner virksomme ingredienser i naturen fremfor kjemikalier. Hjemmeproduktene inneholder de samme kraftfulle urtene som i Green Peel kombinert med bioteknologi, uten parabener.
.
Vi får stadig fantastiske tilbakemeldinger på langtidseffektene ved bruk av Dr.Schrammek hjemmeprodukter alene og mellom Green Peel behandlingene. Med jevnlige Green Peel behandlinger og de svært beroligende, behandlende og nærende hjemmeproduktene, oppnås en optimal stimulering med minimal belastning. Dr.Schrammek's mål er alltid en sterk, sunn og spenstig hud.
.

PRODUKTER
ETTER ALLE GREEN PEEL
® 🌱
 'MUST HAVE' PRODUKTER 🌱💚


Hjemmeprodukter med skreddersydde ingredienser som har en sterkt beroligende, beskyttende, fuktbalanserende og nærende effekt💚🌱Noe som er avgjørende for et optimalt resultat🙌🏻 Startkittet inneholder: Herbal Care Lotion 50 ml, Super Soft Cleanser 50 ml, Special Care Cream/Special Regulating Cream 15 ml, Blemish Balm og prøve på High Perfection Eye Cream.
Must Haves i toalettmappe Kr 780,- 

PÅFØR OVER DAGKREM ETTER ALLE GREEN PEEL BEHANDLINGER
over Special Care Cream eller Special Regulating Cream.
Den orginale BB kremen med multitalent


Den perfekte glød som samtidig en foundation som jevner fargeforskjeller. Beskytter mot vinterstress som kulde, miljøforurensing samt UV stråler samtidig som urenhetene holdes på avstand. 3 farger og 3 størrelser. Fra kr 310,-


.
.EN GLØD DU IKKE KAN SMINKE DEG TIL…

Selv den mykeste peelingen GREEN PEEL FRESH UP gir en fantastisk partyglød i tillegg til at den bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Gløden og den unike karakteristiske gnistringen ved berøring etter alle Green Peel® behandlingene er bevis på at huden blir stimulert optimalt i flere dager.
.

GREEN PEEL – THE IT VERDEN OVER


Med Green Peel® kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer. Green Peel® er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse. En medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis. 
.
.
HUDEN STYRKES PÅ UTSIDEN OG INNSIDEN


I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe og svekke hudbarrieren.  Kunder med sensitiv hud er lettet over at de også kan ta en ‘så’ effektiv behandling og samtidig styrke huden.  Utallige fornøyde kunder har fått en sunnere hud og en sterkere hudbarriere de ikke har opplevd tidligere. Dette er høyaktuellt idag hvor mange går rundt med en belastet hudbarriere. Samtidig stimuleres hudens funksjoner innerst til ytterst med synlige resultater på minimum av tid. 
.  

.
EN HUD I BALANSE ELDES 
SENERE SOM EN KROPP I BALANSE


Jevnlige treningsøkter med Green Peel®  sammen med Dr.Schrammek hjemmeprodukter gir en sterk hud i balanse. Som trening og sund mat. Behandlingen finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den letteste Fresh Up eller Express utgaven "Quick Fix" er en populær partypeel. I tillegg settes igang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Den mellomste er en dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problem, mens den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Green Peel® er en trygg metode til optimal hudhelse.
.
..

DE 3 GREEN PEEL BEHANDLINGENE 
.
er svært vevsoppstrammende. Bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer. De letteste Green Peel behandlingene er ideel som forberedelse til den dypeste.

.
Green Peel®Fresh Up:
Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Kan tas i en Express utgave på 30 min kr 890,- uten lett utklemming, ampulle og maske. 
60 min kr 1300,- + hjemmeprodukter min de 5 - 6 første dagene etter peelingen. Finnes i reisestørrelser: Super Soft Cleanser kr 135,-, Herbal care Lotion kr 135,-, Special Care/ Special Regulating Care 15ml kr 200,-, Blemish Balm med solbeskyttelse i tre størrelser fra kr 310,-.

 

.
Green Peel®Energy: Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.  Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. 60 min kr 1500,- + kjøp av hjemmeproduktene som ovenfor.

.
Green Peel®Classic: Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse.
.2 timer a 60 min med 5-6 dagers mellomrom. Kr 2700,- + kjøp av 3 hjemme produkter Kr 1685,-. Tilsammen Kr 4385,-

1) HERBAL CARE LOTION 200 ml Kr 440,-
2) SPECIAL CARE/ SPECIAL REGULATING CARE 50 ml Kr 570,-
3) BLEMISH BALM 40 ml Kr 675,-
.
AVSLUTNINGSVIS ETTER ETTERBEHANDLINGEN
7 DAGERS AMPULLE KUR Kr 450,-, for optimal effekt intensivt og styrkende serum morgen og kveld under dag og nattkrem
OM DAGEN SOLBESKYTTELSE: Optimum Protection Cream SPF 20 Kr 480,-, eller Sensiderm Sun Cream SPF 50 Kr 515,-, 
OM NATTEN FOR NORMAL MOT TØRR HUD: anbefaler Dr.med.Christine Schrammek å bruke SKIN ELIXIER etter etterbehandlingen som nattkrem og om dagen når en ikke ute. En effektfull repararende og svært næringsgivende antirynke fluid. Et mirakel for å bygge opp og samtidig forbedre elastisiteten; 30 ml Kr 665,- 50 ml kr 890,-. 
OM NATTEN FOR NORMAL MOT FET HUD: anbefales å fortsette med Special Regulating Cream eller terapeuten tilpasser en annen etter hudtilstand.
..
NB! Under medisinsk hudpleie til høyre i menu'en finner du hjemmeprogram for Green Peel®Classic.


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter