Vedrørende Dr.Schrammek og Green Peel® Norge
Ta kontakt med
DERMELIE AS

post@dermelie.no

Kontakt oss

Tlf. 
527 24 244
932 37 600
949 75 413

info@haugesund-hudpleieklinikk.no

Skåregaten 181
5525 HAUGESUND
vis a vis Edda kino (kart)

ÅPNINGSTIDER

Mand 30 nov
09.00 -18.00
Tirsd 1 des
08.00 - 18.00
Onsd 2 des
08.00 - 18.00
Tors 3 des
09.00 - 18.00
Fred 4 des
08.00 - 18.00
Lørd 5 des
08.00
 - 16.00

Parkering i bakgården om ledig
Parkeringsplass kvartalet sør mot betaling


Medlem av
NKHF Norske Kosmetolger og Hudterapeuters Forbund
Medlem av
CIDESCO Comite d'Esthetique
et Cosmetologie

VÅRE HJEMMESIDER

www.hudpleieklinikk.no
www.schrammek.no / www.peeling.no

 

.
HUDPLEIE BEHANDLINGER
HUDEN ELDES, MEN DU KAN VÆRE MED Å BESTEMME FARTEN
.


FAST BEAUTY NATURALLY 

🌱🌱🌱
GREEN PEEL
®
ANBEFALT 4-6 GANGER I ÅRET
GREEN PEEL® I KOMBINASJON MED
DR.MED.SCHRAMMEK PRODUKTENE
Problemløser for alle hudtilstander og den perfekte antirynke 
👌🏻
🙏💚🌱#inharmonywithnature

Når vi reduserer stress og er i harmoni med oss selv og omgivelsene, påvirker det huden. Akkurat som naturen har en healende kraft er Dr.Schrammek produktene laget for å gi en naturlig og harmonisk balanse i huden 🙏💚🌱


Dr.med.Schrammek

DEN ORGINALE GREEN PEEL
®
.

DEN LETTESTE GREEN PEEL®FRESH UP🌱ELLER NOE DYPERE GREEN PEEL®ENERGY🌱
SUPER EFFEKTIV ANTIRYNKE OG PARTYPEEL UTEN Å FORSTYRRE HUDENS MIKROBIELLE MILJØ ELLER BRUK AV OG NÅLER. Ca 60-75 MIN
En sterkt vevsoppstrammende behandling som samtdig løser konkrete hudproblem basert på naturlige urter. Gnistringen i huden ved berøring beviser at urtene unikt jobber i huden i flere dager. Kundene vil ikke lenger forlate salongen uten en strålende partyglød og en hud som jobber aktivt videre i flere dager. .VARIGHET CA 60 - 75 min.


ETTER ALLE GREEN PEEL® 🌱
 'MUST HAVE' PRODUKTER 🌱💚


Hjemmeprodukter med skreddersydde ingredienser som har en sterkt beroligende, beskyttende, fuktbalanserende og nærende effekt💚🌱Noe som er avgjørende for et optimalt resultat🙌🏻 Startkittet inneholder: Herbal Care Lotion 50 ml, Super Soft Cleanser 50 ml, Special Care Cream/Special Regulating Cream 15 ml, Blemish Balm og prøve på High Perfection Eye Cream.
Must Haves i toalettmappe.

.
BESTILL EN HUDPLEIE BEHANDLING

Etter er grundig rens foreslår vi med sikkerhet behandling og de rette hjemmeproduktene etter hudtype og hudtilstand. Kr 800,-
......
 Vårt mål er at du får behandlinger og produkter som styrker huden og holder den i balanse. En hud i balanse eldes senere akkurat som en kropp i balanse.
.
100% NATURLIG GREEN PEEL
®


fra Dr.Schrammek har samme ph som huden og  styrker dermed hudbarrieren samtidig som den er sterkt vevsoppstrammende og stimulerer alle de faktorene som svekkes med årene. Gnistringen ved berøring beviser at urtene jobber aktivt i huden i flere dager. Stadig flere tar jevnlige Green Peel® behandlinger som jevnlige treningsøkter for huden. Peelingen optimerer virkningen av Dr.Schrammek's hudpleieprodukter. Målet er en sterk, sunn og spenstig hud. 
GREEN PEEL®FRESH UP🌱 kr 1300,- eller GREEN PEEL®ENERGY🌱 kr 1500,-


TILLEGG I PRISEN SOM BESTILLES PÅ FORHÅND:
Farging vipper og bryn, vippeløft, vippebøy, øyekontur behandling, bleking av mørke hår og hårfjerning med elektrolyse eller voks. Forming av bryn inkluderes gratis i alle ansiktsbehandlingene. 
 

PROBLEMER MED FET OG UREN HUD? 
TA EN  DYPRENS M/ELLER UTEN GREEN PEEL
®
.
.
DYPRENS 45-60 MIN

Det er utrolig viktig å hjelpe uren hud i tide. Så snart problemene starter er det viktig  Å hjelpe huden til å holde de hormonelle problemene under kontroll. Hudrens sørger for minimalt med urenheter i ettertid. Hvor ofte behovet for hudrens melder seg avhenger av hvor stor talgproduksjonen er. P.g.a.opphopning av døde hudceller tettes porene og den store talgproduksjonen gjør at talget «hoper seg opp» i porene. Ved å fjerne disse tiltettningene stoppes kvisene på et tidlig tidspunkt. 
.
Stadig ser vi deprimerende resultater, som unødvendig spredning og arr etter at huden ikke har fått hjelp i tide. Et av problemene er også at det varer lenger etter at kroppen er ferdig med de hormonelle svingningene. Vi prøver å gjøre det så enkelt og billig som mulig for den enkelte, mens det trengs dyrere og flere produkter dersom det kommer for langt.
.
.Varighet 45 min - 60 min Kr 600,-
+ lett Green Peel mot urenheter + kr 200,-
.

.
DYPRENS + GREEN PEEL
®90 MIN
.

.
ANTIRYNKE OG RASKE RESULTATER PÅ VOKSEN AKNE
.
Kombinasjonen jevnlige dyprens + Green Peel
® viser seg gang på gang å gi optimale
og raske resultater på uren hud og en effektiv antirynke. Spesielt anbefales dette til voksen akne. Planteingrediensene er medisinsk utviklet og utprøvd i en årrekke. Urtene er sterkt antibakterielle, betennelsesdempende, beroligende og pleiende samtidig som de stimulerer cellefornyelsen og er sterkt vevsoppstrammende. De jobber fra innsiden og dypereliggende urenheter forsvinner raskere, porene strammes opp, arr blir mindre synlige og huden får en jevnere overflate.
.
DYPTVIRKENDE GREEN PEEL
®FRESH UP Kr 1300,- + DYPRENS kr 200,-


DYPRENS MED GREEN PEEL®
sørger for minimalt med urenheter i ettertid


Kombinasjonen med jevnlig dyprens, Green Peel® og Dr.Schrammek spesial tilpassede hjemmeprodukter som er bakteriedrepende og betennelses dempende, viser seg gang på gang å gi optimale og raske resultater på uren hud. Ved å fjerne tilstoppningene i porene stoppes urenhetene på et tidlig tidspunkt. Det sørger for minimalt med urenheter i ettertid. Hvor ofte behovet for dyprens melder seg, avhenger av hvor stor talg produksjonen er. For å bekjempe urenheter og raske resultater og langsiktig virkning er Green Peel® et mirakel for uren hud.

INTERVJU ANGÅENDE UREN HUD I DAGBLADETS TEMAAVIS
.


.

.
LUNCH HUDPLEIE 75 MIN
.
Først gjennomgår huden en GRUNDIG RENS og PEELING. Huden «åpnes" innenfra, enzympeeling og talg fjernes fra tilstoppede porer (sorte prikker). Deretter påføres nøye tilpasset høykonsentrert AMPULLE og ANSIKTSMASKE som tilfører de nødvendige elementene som gjør hudprogrammet komplett. Huden behandles med nøye sammensatte virksomme og milde produkter. En behandling som virker rensende og oppmykende. Mange benytter anledningen til å oppdatere seg med nye farger og makeup teknikker med "ON THE GO MAKEUP"
.
Ca 1 time 30 min Kr 800,-
.

.
LUX BEHANDLING 90 MIN
.

En HUDPLEIEBEHANDLING for ansikt og hals blir individuelt tilpasset den enkeltes hudtype. Det brukes avansert planteteknologiske stoffer i høye konsentrasjoner. Først gjennomgår huden en GRUNDIG RENS med åpning av porene innenfra, enzym peeling, fjerning og løsning av talg i tilstoppede porer og polering. Deretter en behagelig og avspennende MASSASJE. Avslutningsvis en AMPULLE og MASKE som tilfører nødvendige elementer for å gjøre hudprogrammet komplett. Om ønskelig legges en lett makeup som avsluttning. Mange benytter anledningen til å oppdatere makeup etterskiftende mote, nye teknikker og bedre produkter.
.
Varighet ca 1 1/2 time Kr 1000,-
.

.
Dr.Schrammek's signaturbehandling
""GREEN PEEL®TIME CONTROL LIFT TREATMENT
.

.
EN 90 MIN FORFRISKENDE FERIE
DEN PERFEKTE GAVE SOM GIR FØLELSEN AV Å BLI SATT PRIS PÅ
.
Ikke noe stress - ikke hastverk. Den effektive GREEN PEEL®FRESH UP kombineres med TIME CONTROL PRODUKTENE, de aktive antirynke produktene fra Dr.Schrammek - i en og samme behandling. Grundig rens, HØYKONSENTRERT NÆRING, nydelig MASSASJE og maske med UTSØKTE INGREDIENSER. En avslappende hudpleie opplevelse med utrolige resultater. Det er bare å nyte behandlingen og effekten av alle DE MEST KRAFTFULLE ANTIRYNKE INGREDIENSER som styrker slapp hud og gir eksepsjonell mykhet med optimal glød. En glød en ikke kan sminke seg til. Makeup etter ønske. 
.
Den perfekte gave som gir følelsen av å bli satt pris på.
PARTYPEEL OG OPTIMALE ANTIRYNKE
.
DR.SCHRAMMEK TIME CONTROL ANTIRYNKE SERIE
ER VITENSKAPELIG DOKUMENTERT VIRKSOMME
AV THE SOCIETY FOR DERMOPHARMACY 
.
Varighet 90 min Kr 1990,-

.
  

.
HUDFORNYELSE FOR MENN 60 MIN

Først RENSES huden grundig for å fjerner døde hudceller og talgopphopninger etterfulgt av den supereffektive GREEN PEEL®behandlingen. Meget effektiv plantebasert behandling som er spesialtilpasset menns hudpleiebehov. Behandlingen er så aktiv at det er vanlig å se gode resultater bare etter en behandling. Behandlingen er også avstressende og behagelig. Avsluttningsvis en intensiv ampulle og maske. 
.


CAMILLA PIHL ELSKER
GREEN PEEL®


Sjekk linken under
http://www.camillapihl.no/2016/03/18/i-love-green-peel/
Les mer om hennes favorittbehandling på bloggen:
http://www.camillapihl.no/2016/02/behandlingen-jeg-sverger-til/
"Min favoritt hudpleie behandling som jeg tar igjen og igjen. Dr.Schrammek Green Peel®! En helt naturlig peeling uten noen form for syrer. Her er det kun naturlige urter som gjelder og min hud elsker det! Du kan lese mer på linken over."


DAGBLADET TORSDAG 30 JUNI 2016 
HUDEN I BALANSE ETTER KREFTBEHANDLING
MED DR.SCHRAMMEK
http://www.altomdinhelse.no/kreft/behandling-og-rehabilitering/hjelp-til-veien-videre-etter-kreftbehandling

.

Styrking av sensitivisert hud og etter kreftbehandling. Dr.Schrammek hjemmeprodukter og hennes
spesial behandling klarer å få huden raskest mulig tilbake i balanse. 
.

ELLE:
DETOX, LASER ELLER GREEN PEEL?
SVARET ER ENKELT....
.
LES MER UNDER DR.SCHRAMMEK OG GREEN PEEL® TIL HØYRE I MENU'EN 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter