Vedrørende Dr.Schrammek og Green Peel® Norge
Ta kontakt med
DERMELIE AS

post@dermelie.no

Kontakt oss

Tlf. 
527 24 244
932 37 600
949 75 413

info@haugesund-hudpleieklinikk.no

Skåregaten 181
5525 HAUGESUND
vis a vis Edda kino (kart)

ÅPNINGSTIDER

Mand 30 nov
09.00 -18.00
Tirsd 1 des
08.00 - 18.00
Onsd 2 des
08.00 - 18.00
Tors 3 des
09.00 - 18.00
Fred 4 des
08.00 - 18.00
Lørd 5 des
08.00
 - 16.00

Parkering i bakgården om ledig
Parkeringsplass kvartalet sør mot betaling


Medlem av
NKHF Norske Kosmetolger og Hudterapeuters Forbund
Medlem av
CIDESCO Comite d'Esthetique
et Cosmetologie

VÅRE HJEMMESIDER

www.hudpleieklinikk.no
www.schrammek.no / www.peeling.no

 

.
PRODUKTOVERSIKT


.
POWER OF MEDICAL BEAUTY
.
Legeserien Dr.Schrammek har blitt den nye "trenden" i Norge. Flere og flere ønsker
"å teste" ut de svært virkningsfulle produktene fra Dr.med.Christine Schrammek
.
.HUDLEGE MED SPESIALITET I ALDRING OG ALLERGI
OG EKSPERT KUNNSKAPER I PLANTER OG URTER

Hudpleieserien Dr. Schrammek er utviklet av en tysk hudlege med dyp kunnskap i naturens egne resurser og dermatologi. Planteingredienser som er medisinsk utviklet og utprøvd verden over i en årrekke. Serien har sitt utspring i den prisvinnende Green Peel behandlingen utviklet på 50-tallet i Tyskland.

Målet for denne dermatologiske hudpleieserien er å finne konkrete løsninger på et bredt spekter av hudproblemer. En serie som er PH nøytral uten parabener, mineral oljer og PEG-derivater

Helt fra starten har serien hatt spesielt fokus på uren hud og akneproblemer. Produkter i Regulating serien i kombinasjon med Green Peel behandlingen gir optimale resultater på urenheter over tid.

Dr. med. Christine Schrammek- Drusio med spesialitet i aldring har alltid hatt et spesielt fokus på utvikling av antirynke produkter, fra tidlig voksen alder. Time Control produktene har eks. dokumentert effekt på hudens elastisitet.

Likeledes gjenspeiles hennes erfaring som allergi spesialist i seriens evne til å styrke en svekket hudbarriere. Sensiderm serien er styrkende på sensitiv hud og minsker utbrudd av f.eks. rosacea og atopisk hud.
.
Hun utviklet den orginale BB kremen, Blemish Balm, allerede i 1967. En foundation eller dekkstift med MULTITALENT. Betennelsesdempende, antiinflammatorisk og sterkt beroligende. Hjelper til og med på munnsår, insektstikk o.l. Rosacea kundene elsker den. Der finnes utallige etterligninger i verden, men ingen har klart å oppnå de samme resultatene. Jevner huden helt naturlig alene, samtidig som urenheter holdes nede. De som er vant til å bruke mineralpudder, er lettet over å trenge mindre mengde pudder ved bruk av Blemish Balm under.
.
Green Peel® vant første pris for beste spesialbehandling av Beauty Forum i 2010, 2011,2012, 2015 og 2016. Den beste brems  på  aldringsprosessen samtidig som  den  løser  konkrete  hudproblem.  Med to nye lettvarianter kan behandlingen nå brukes til alle hudtyper i alle aldre. Selv den mest sensitive styrker hudbarrieren med Green Peel behandlingen og Dr.Schrammek hjemmeprodukter med de samme magiske urtene.  Fra lett partypeel til fullstendig hudfornyelse.
.
Mail for mer info: post@dermelie.no

Hjemmeside: www.schrammek.no
Forhandler i Norge
.


MOLTON BROWN
Prøv bestselgeren Red Peppercorn Body Wash og Body LotionMolton Brown har fått ikonstatus for sine sterke farger og dristige dufter. De er besatt

av hver minste detalj. Reiser jorden rundt for å finne de skjeldneste ingredienser og
blander de i hjerte av London. Hver ingrediens blir behandlet med varsomhet og dyktighet med erfaring fra 1973.


Se denne vakre filmen:
https://youtu.be/2--h77PXxRo

DUSJSEPER, BODYLOTION, KROPPSPEELING, HÅND-
KREMER,  HÅNDLOTIONS,  DUFTELYS,  DUFTPINNER
BAD NORWEGIAN
Rens, fuktighetskrem, dusjsepe og deodorant - kun for menn


Bad Norwegian makes high-quality grooming products from Norway, without the bad stuff you don’t want in your products (i.e. parabens, mineral oils, silicone). Products for guys who are looking for something that simply works!


Elixir Cosmeceuticals
..
ELIXIR inneholder alle virkestoffer med dokumentert effekt - i høye konsentrasjoner. Dermed kan du bekjempe ujevn fargetone, redusere pigmentflekker og kvisedannelse. .Vårt mest solgte produkt Elixir produkt er Anti Acne Pads (Kr 420,-). Ferdigdynkede pads perfekt rett etter trening. Effektiv mot urenheter forårsaket av trening og svette. 
Pore Thigthening Mask er en grønn leirmaske er en rensende maske som reduserer porer ved å absorbere overflødig olje og fettstoffer i huden. Har uttørkende effekt på hudormer. 
Smoothing Body Lotion er en antirynke body lotion med 15% glykolsyre. Fin for de som sliter med nupper på overarmene og de som har urenheter på kroppen. Fin for ru hud på armer, ben og føtter.


SOLKREM FOR KROPP

Hurray for spray🔆🌴💦 Hvilken lukt vil du velge?
Pina Colada?🍍 Tropical Coconut?🥥 Guava Mango? 🍈
Våre fantastiske og lettvinte solsprayer kommer i faktor 30 eller faktor 50
💦 Sprayen er enkel å påføre og vannresistent opp til 80 minutter🔆

Er du opptatt av en sunn livsstil?🍍🍎🥑🥒🍓 Da er COOLA solprodukter noe for deg🔆🍃🙌 70-97 % økologisk🍃


VITA LIBERATA

SELVBRUNING I VERDENSKLASSE
Vita Liberata tilbyr et bredt spekter av selvbruningsprodukter til hjemmebruk.
Luktfritt og tørker med en gang! Parabenfri og 80 % økologiske ingredienser!
Og ikke minst fader den helt naturlig!
IKKE TESTET PÅ DYR
- info på hovedsiden


GloMinerals
.
.
gloMinerals, en unik makeupserie framstilt for hudspesialister og  pasientene  deres. gloMinerals  produktene  sikrer deg en fullstendig dekkende makeup som gir beskyttelse mot skadelige stråler fra solen og frie radikaler. Makeup serien blir brukt av plastikkirurger og ledende hudspesialister rundt om i hele verden.
.Våre kunders favoritt er gloMinerals Pressed Base, fast mineral pudder, med perfekt fargeutvalg for oss skandinavere. Ekstremt lett å påføre med deres langhårede flate børste, gloMinerals Ultra Brush. Den sprer ikke pudderet unødvendig og sprer heller ikke urenheter.
gloMinerals Rouge er våre bestselgende rouge
Fargeutvalget og konsistensen på de faste gloMinerals Eyeshadow gleder mange. De smelter inn i huden og er utrolig lett å jobbe med.
gloMinerals lipstick og lip gloss har sine faste tilhengere med sine gode farger. Nå er deres gloMinerals Bronzer sterkt etterspurt på sommer avkledde kropper.

.
COLOR ME BEAUTIFUL
2002 mottok Farge - stilkonsulent Eli Holme Lie INTERNATIONAL AWARD 2002
for sine farge- og klesveiledninger
BASERT PÅ ÅRSTIDSFARGESYSTEMET
Instagram: @colourmebeautuk
.

Et konsept som går ut på helhet fra topp til tå. Farger - fasonger detaljer - stofftyper og tilbehør må tilpasse dine farger, kroppslinjer og personlighet. Make up basert årstidsfargesystemet, slik at alle skal kunne finne SINE BESTE FARGER
www.colourmebeautiful.co.uk
- eneforhandler i Haugesund
.

.
ARTDECO
www.artdeco.de
OMFATTENDE MAKE UP SERIE I TIDEN
PRAKTISK - ENKELT - RIMELIG
.Trendsettende make up i topp kvalitet til fornuftige priser. De har et omfattende produktutvalg som hele tiden fornyer seg i takt med mote og trend..
Lekre krempudder, lebestifter og gloss i forskjellige utgaver samt gode kajaler og lip linere. Lekre beauty box'er i forskjellige størrelser med magnetsystem for personlig sammensetning. 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter