Vedrørende Dr.Schrammek og Green Peel® Norge
Ta kontakt med
DERMELIE AS

post@dermelie.no

Kontakt oss

Tlf. 
527 24 244
932 37 600
949 75 413

info@haugesund-hudpleieklinikk.no

Skåregaten 181
5525 HAUGESUND
vis a vis Edda kino (kart)

ÅPNINGSTIDER

Mand 30 nov
09.00 -18.00
Tirsd 1 des
08.00 - 18.00
Onsd 2 des
08.00 - 18.00
Tors 3 des
09.00 - 18.00
Fred 4 des
08.00 - 18.00
Lørd 5 des
08.00
 - 16.00

Parkering i bakgården om ledig
Parkeringsplass kvartalet sør mot betaling


Medlem av
NKHF Norske Kosmetolger og Hudterapeuters Forbund
Medlem av
CIDESCO Comite d'Esthetique
et Cosmetologie

VÅRE HJEMMESIDER

www.hudpleieklinikk.no
www.schrammek.no / www.peeling.no

 

.
SANS VELVÆRE WEEKEND
.
VÅRENS PERFEKTE VENNINNE TREFF PÅ MARITIM HOTEL
.
Vi arrangerte Sans Velvære Weekend fire år på rad, fra 2004 - 2008. Det var et årlig samlepunkt for kvinner i alle aldre. Masse inspirasjon og tips innen skjønnhet, mote og velvære. En dag med foredrag, demonstrasjoner, utstillinger og 2 moteshow i
Maritim Hall.
..
Vendela Kirsebom, Linda Johansen, Astri Thomas og konferansier Berit Aase kastet glans over dagen

 

 

 

 

 

 


.
VENDELA'S BEAUTY BIBLE
.
Vendela Kirsebom kom til Sans Velvære Weekend 5 april 2008.
- Jeg har alltid hatt det gøy med sminke og tror det er viktig å ha det litt gøy i hverdagen.
- Et av de første triksene jeg lærte var av kosmetikk giganten Laura Mercier. Hun viste meg effekten av en kajal som var spisset med skalpell for å få en flat firkantet spiss. Bruker du den helt inne ved vippekanten på øyelokket oppe får du en nærmest usynlig linje som gir et utrolig intenst blikk, og gnir du den litt utover får du en look som er utrolig sexy, forteller Vendela om trikset hun bruker den dag i dag. Det er lett å havne i et satt mønster der du sminker deg likt hver dag og bruker de samme gamle produktene uten å ta hensyn til at både du og huden eldres, sier Vendela som selv har rundet førti.

.
MAKE-UP
GLO MINERALS egne dyktige make-up artister la make-up. Her måtte besøkende være raskt ute å skrive seg på listene. GloMinerals er make-up serien som er blitt hollywoods stjernenes faste følgesvenn. Inneholder effektive antioksydanter i tillegg til vitamin A,C,K,E og grønn te ekstrakt. 100% naturlig velvære. Har pudder i løs form samt fast og flytende make-up kremer.
.

.
HENDER OG FØTTER
.
Neglakamediet er norges ledende utdanningssenter og leverandør innen hånd-, fot og neglpleie. Creative Spa's produktserie pleier dine hender og føtter. Med sine aromaterapeutiske ingredienser vil SpaPedicure og SpaManicure arbeide seg hele veien gjennom sansene og inn i kropp og sjel. 4 ivrige jenter fra forskjellige steder i landet jobbet iett med besøkende på sans Velvære Weekend.
.
.
BRILLE OG SOLBRILLE
.
ASTRI TOMAS gav gratis veiledning i din beste hverdagsbrille, solbrille, festbrille og sportsbrille fra SYNSAM BRILLE INNFATNINGER.
Mange fikk seg nye briller til halv pris.
.
Slik velger du blant sesongens nye brilleinnfatninger: Ta utgangspunkt i ansiktets form og farger. Velg de brillene som kler deg best, med hensyn til øye-/hårfarge, hudtone, ansiktsform, og personlig stil. Titan og plast vil prege innfatninger og ikke minst skal de være fargerike. Brillene er både feminine og maskuline, alt etter hva en selv ønsker. Brillen skal synes, og rammen har gjerne en annen farge enn stengene. Også for menn skal det være fargerikt i år. Det er mindre stash” på brillene, også på solbrillene.
.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter