Vedrørende Dr.Schrammek og Green Peel® Norge
Ta kontakt med
DERMELIE AS

post@dermelie.no

Kontakt oss

Tlf. 
527 24 244
932 37 600
949 75 413

info@haugesund-hudpleieklinikk.no

Skåregaten 181
5525 HAUGESUND
vis a vis Edda kino (kart)

ÅPNINGSTIDER

Mand 30 nov
09.00 -18.00
Tirsd 1 des
08.00 - 18.00
Onsd 2 des
08.00 - 18.00
Tors 3 des
09.00 - 18.00
Fred 4 des
08.00 - 18.00
Lørd 5 des
08.00
 - 16.00

Parkering i bakgården om ledig
Parkeringsplass kvartalet sør mot betaling


Medlem av
NKHF Norske Kosmetolger og Hudterapeuters Forbund
Medlem av
CIDESCO Comite d'Esthetique
et Cosmetologie

VÅRE HJEMMESIDER

www.hudpleieklinikk.no
www.schrammek.no / www.peeling.no

 


SPAYTAN SELVBRUNING

.
Foto: Geir Øyvind Gismarvik. Model Hege Tørresdal. Spraytan i kabinett og makeup Eli
.
FØR OG ETTER SELVBRUNING
Med fordel kan du peele huden lett først. I løpet av de første 6- 8 timene når selvbruningen skal feste seg, må huden ikke være i kontakt med vann og du må ikke utføre anstrengelser som medfører svette. Ta på deg forholdsvis løse klær. 

SPRAY DEG HOS OSS

Airbrush selvbruning i kabinett. Ta på deg sort undertøy. Vi sprayer hele kroppen på 10 min, før huden tørker enda 10 min. Du får farge omgående, men den lekreste fargen får du etter at du har vasket vekk overskuddsfargen etter 6-8 timer.
.
FARGEN VARER  5 - 7 DAGER. HEL KROPP: Kr 500,- HALV KROPP: Kr 350,- 


SELVBRUNING HJEMME
Få naturlig brunfarge som varer lenge med Vita Liberata selvbruning. Markedets beste selvbruningskrem og mousse som gir deg en vakker solkysset glød!đź‘™

Vita Liberata selvbrunings mousse gir dyp og solid farge. Den 
er brun ved påførelse og det er derfor lett å oppdage glemte områder. Den rette fargen kommer frem etterhvert og varer 7 - 14 dg. Se tips til påføring nedenfor.

SLIK LYKKES DU MED SELVBRUNING

Skjønnhetsblogger Emilie Tømerberg viser hvordan du kan jukse deg til frisk og sommerbrun glød!
– God hudpleie er nøkkelen til et fint og jevnt resultat. Det er lurt å peele huden dagen før du legger selvbruningen. Rett før jeg påfører tar jeg en dusj og påfører fuktighetskrem kun de stedene hvor huden min suger til seg ekstra mye av produktet. Disse områdene kan variere fra person til person, men typiske steder er rundt nese, munn, albuer, hender, knær og føtter


– Vita Liberata selvbrunings moussen trekker fort inn i huden, så det anbefales ikke å bruke hendene for å fordele produktet. Det vanligste er å bruke en selvbruningsvott. Det fungerer veldig bra på kroppen, men jeg synes det kan være litt vanskelig å få det helt jevnt i ansiktet. Bruker du en sminkekost er det mye lettere å få en jevn og fin påføring i ansiktet. Jeg bruker en tallerken til å fordele produktet på sminkekosten.


Generelle tips til å påføre i ansiktet er å unngå området rundt øynene, legg gjerne en øyekrem før du påfører. Pass også på at du jevner ut godt rundt ørene og ved hårfestet. Har du blondt hår er det lurt å påføre krem langs hårlinjen så du unngår å misfarge håret. Nesen min trekker til seg veldig mye selvbruning så jeg unngår å legge noe som helst produkt der.


– På resten av kroppen foretrekker jeg å bruke en selvbruningsvott. Mitt beste påføringstips er å først smøre produktet utover for så å klappe de stedene det blir litt ujevnt. Jeg opplever også at selvbruningen setter seg litt ekstra der hvor BH’en sitter, så her skrubber jeg godt og tar på fuktighetskrem før jeg påfører.


– Hendene kan være vanskelige, for er de litt tørre kan resultatet bli skjoldete og mørkere enn resten av kroppen. Her smører jeg godt på med fuktighetskrem og påfører med sminkekosten. Bøy og strekk på fingrene når du påfører så resultatet blir så jevnt som mulig. Jeg lar selvbruningen virke på hendene i maks to timer for å være på den sikre siden. Så hvis du skal sove med selvbruningen anbefaler jeg å gå over med en fuktig klut og fjerne selvbruningen på hendene før du legger deg:
.

– De fleste selvbruningsprodukter er farget så du enkelt kan se hvor du har lagt produktet. Det bør se relativt jevnt ut, men det er ikke slik det endelige resultatet kommer til å se ut. Jeg foretrekker å la selvbruningen virke i ca 4-5 timer når jeg er våken. Du får ikke den dypeste fargen men jeg synes det er nok til å få en fin farge og frisk glød. Det har kommet mange selvbruninger som bruker kortere tid på å gi farge. Sover du med selvbruningen er det lurt å la den trekke godt inn først, rundt en time før du tar på deg nattøy og hopper i seng.
– Mousse er veldig greit for det tørker fort og er lett å fordele. 
.


FAVORITT SELVBRUNING
Lene Tønnesen er blandt de mange som elsker Vita Librata økologiske selvbrunings produkter til hjemmebruk.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter