Hudpleiebehandlinger

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød at en kan gå rett på fest. Behandlingen setter igang prosesser som forbedrer store porer og uren hud, bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

90 min kr 1300

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, tap av spenst, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig. For å opprettholde resultatet velger mange å ta turen innom for 30 min Green Peel Express, den perfekt partypeel før sosiale sammenheng. Green Peel Energy gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

 • kr 1500

I tillegg bør du kjøpe hjemme produkter for minst de 5-6 første dagene etter peelingen.

3 «must have» hjemme produkter de 5 første dagene etter alle Green Peel® behandlinger. Hvorfor? Selges i full størrelse eller reisestørrelser:

 • Herbal care Lotion 50 ml kr 140, 200 ml kr 455
 • Special Care/ Special Regulating Care 15ml kr 210, 50 ml kr 595
 • Blemish Balm med solbeskyttelse i tre størrelser 15ml kr 320, 40ml kr 675

Dette er den opprinnelige Green Peel® og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød, 3-4 dagen vil en som regel flasse. Noen hudtilstander flasser ikke selv om huden oppnår gode resultater uansett. Etter 5 eller 6 dagen kommer en tilbake for en oppbyggende behandling.

Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag. Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter.

Behandlingen består av:

 • 2 timer a 60 min med 5-6 dagers mellomrom kr 2700
 • 3 hjemme produkter kr 1725
 • Totalpris for behandling kr 4425

3 «Must have» hjemme produkter de 5 første dagene etter alle Green Peel® behandlinger. Hvorfor?

 • Herbal care Lotion 200 ml kr 455
 • Special Care/ Special Regulating Care 50 ml kr 595
 • Blemish Balm med solbeskyttelse 40ml kr 675

Travle kvinner og menn elsker den lette versjonen;I løpet av 30 minutter, rask antirynke og øyeblikkelig glød beskrevet som Party Peel fordi du bokstavelig talt kan gå rett til festen. En glød som stråler gjennom sminken hele kvelden.

 • 30 min kr 990

3 «Must have» hjemme produkter de 5 første dagene etter alle Green Peel® behandlinger. Hvorfor? Selges i full størrelse eller reisestørrelser:

 • Herbal care Lotion 50 ml kr 140, 200 ml kr 455,-
 • Special Care/ Special Regulating Care 15ml kr 210, 50 ml kr 595,-
 • Blemish Balm med solbeskyttelse i tre størrelser 15ml kr 320, 40ml kr 675,-

ANTIRYNKE OG RASKE RESULTATER PÅ VOKSEN AKNE

Kombinasjonen jevnlige dyprens + Green Peel® viser seg gang på gang å gi optimale og raske resultater på uren hud og en effektiv antirynke. Spesielt anbefales dette til voksen akne. Planteingrediensene er medisinsk utviklet og utprøvd i en årrekke. Urtene er sterkt antibakterielle, betennelsesdempende, beroligende og pleiende samtidig som de stimulerer cellefornyelsen og er sterkt vevsoppstrammende. De jobber fra innsiden og dypereliggende urenheter forsvinner raskere, porene strammes opp, arr blir mindre synlige og huden får en jevnere overflate.

 • Dyptvirkende GreenPeel® Fresh Up kr 1300
 • + dyprens + kr 200

Det er utrolig viktig å hjelpe uren hud i tide. Så snart problemene starter er det viktig å hjelpe huden til å holde de hormonelle problemene under kontroll. Hudrens sørger for minimalt med urenheter i ettertid. Hvor ofte behovet for hudrens melder seg avhenger av hvor stor talgproduksjonen er. P.g.a. opphopning av døde hudceller tettes porene og den store talgproduksjonen gjør at talget «hoper seg opp» i porene. Ved å fjerne disse tiltettningene stoppes kvisene på et tidlig tidspunkt.

Stadig ser vi deprimerende resultater, som unødvendig spredning og arr etter at huden ikke har fått hjelp i tide. Et av problemene er også at det varer lenger etter at kroppen er ferdig med de hormonelle svingningene. Vi prøver å gjøre det så enkelt og billig som mulig for den enkelte, mens det trengs dyrere og flere produkter dersom det kommer for langt.

 • Varighet 45 min-60 min Kr 600
 • + lett Green Peel mot urenheter + kr 200

Dr.Schrammeks eksklusive behandling for voksen hud med tap av spenst.

Aesthetic Treatment jobber oppstrammende og reduserende på linjer og rynker, samt gir ny glød og vitalitet til en aldrende hud. Kjølende ansiktsmassasje med Ice Balls virker drenerende på hevelser, og gir jevnere hudstruktur.

Kr 990

Om ønskelig utføres en grundig rens i forkant. Huden «åpnes» innenfra før peeling og utrensning av tilstoppede porer.

15 min. + Kr 200

Dr.Schrammeks behanding for fukt, pleie og glød.

Essensial tilfører huden oppbyggende og styrkende næringsstoffer, for en velfungerende hud i balanse. Behandlingen inkluderer en avslappende ansiktsmassasje som stimulerer hudens sirkulasjon og næringsopptak.

Kr 890

Om ønskelig utføres en grundig rens i forkant. Huden «åpnes» innenfra før peeling og utrensning av tilstoppede porer.

15 min. + Kr 200

Dr.Schrammek`s Ageless Future treatment for tidlig forebygging av aldringstegn.

Ageless Future fra Dr.Schrammek gir ny energi og vitalitet, samt sørger for påfyll av viktige næringsstoffer og antioksidanter til huden. Behandlingen inkluderer ansiktsmassasje for ytterligere stimulering og oppbygging.

Kr 990

Om ønskelig utføres en grundig rens i forkant. Huden «åpnes» innenfra før peeling og utrensning av tilstoppede porer.

15 min.+ Kr 200

EN 90 MIN FORFRISKENDE FERIE
– DEN PERFEKTE GAVE SOM GIR FØLELSEN AV Å BLI SATT PRIS PÅ

Ikke noe stress – ikke hastverk. Den effektive GREEN PEEL® FRESH UP kombineres med TIME CONTROL PRODUKTENE, de aktive antirynke produktene fra Dr.Schrammek – i en og samme behandling. Grundig rens, HØYKONSENTRERT NÆRING, nydelig MASSASJE og maske med UTSØKTE INGREDIENSER. En avslappende hudpleie opplevelse med utrolige resultater. Det er bare å nyte behandlingen og effekten av alle DE MEST KRAFTFULLE ANTIRYNKE INGREDIENSER som styrker slapp hud og gir eksepsjonell mykhet med optimal glød. En glød en ikke kan sminke seg til. Makeup etter ønske.

Dr.Schrammek Time Control antirynke serie er vitenskapelig dokumentert virksomme av The Society for Dermopharmacy.

 • Varighet 90 min kr 1990

Dr.Schammek`s fuktighetsboost for dehydrert og tørr hud.

Hydra Maximum fra Dr.Schrammek balanserer fuktighetsbalansen, samt forebygger tørrhetslinjer og aldringstegn. En helårsbehandling for alle, ideell aftersun treatment .

Kr 890

Om ønskelig utføres en grundig rens i forkant. Huden «åpnes» innenfra før peeling og utrensning av tilstoppede porer.

15 min. + Kr 200

Dr.Schrammek`s dyptrensende og talgregulerende behandling for kombinert hud.

Regulating fra Dr.Schrammek har antibakterielle og talgregulerende egenskaper, for en hud med tilstopninger og store porer. Behandlingen inkluderer dyprens av porene og sørger for en ren, matt hud med mindre urenheter i ettertid.

Kr 790

Dr.Schrammeks spesialutviklede behandling for en sensitiv hud i ubalanse.

En beroligende og balanserende hudpleie. Skin in balance inkluderer en avslappende massasje med oppbyggende virkestoffer. Spesielt tilpasset overbelastet hud, eks ved kreftbehandling, bruk av isotretinoin, overbehandlet hud og ammende.

 • Kr 890

Om ønskelig utføres en grundig rens i forkant. Huden «åpnes» innenfra før peeling og utrensning av tilstoppede porer. 15 min. + Kr 200,-

 • 15 min. + Kr 200

Først RENSES huden grundig for å fjerner døde hudceller og talgopphopninger etterfulgt av den supereffektive GREEN PEEL®behandlingen. Meget effektiv plantebasert behandling som er spesialtilpasset menns hudpleiebehov. Behandlingen er så aktiv at det er vanlig å se gode resultater bare etter en behandling. Behandlingen er også avstressende og behagelig. Avsluttningsvis en intensiv ampulle og maske.

ON THE GO MAKEUP
Avslutningsvis benytter mange anledningen til å oppdatere makeupén etter skiftende mote, egne farger og nye teknikker uten tillegg i prisen. Dette gjelder alle hudpleiebehandlingene.

Hårfjerning

BLEKING av MØRKE, skjemmende hår. Når hårene ikke er for kraftige bleker vi hårene lysere. Det er å foretrekke, da det ikke gir noen form for stimulering til hårsekken.

 • Eks. bleking overlippe kr 150

Hårfjerning på ansikt og hals med VOKS og ELEKTROLYSE. Til elektrolyse brukes BLEND APPARATET med gullnål. Når det gjelder fjerning av uønsket hår på ansikt, hals er elektrolyse kur den sikreste metoden for å oppnå varig resultat på alle typer hår.

 • Kr 390 pr 15 min.
 • Kr 520 pr 40 min.

NB! 2/3 av utgiftene til elektrolyse av uønsket hår i ansiktet kan bli refundert fra Trygdekontoret.

KALO HEMMER UØNSKET HÅRVEKST ANSIKT OG KROPP

Sulfat er et av de viktigste bygge-elementene for tilvekst av nytt hår. Kalo har naturlige sulfat-reduserende egenskaper, slik at når den blir massert inn i huden, vil den virke sterkt vekst-hemmende på nytt hår. Kalo spray lotion påføres etter voksing, napping eller elektrolyse rikelig kun samme dagen. Så kan du legge vekk Kalo til neste hårfjerning.

 • Kalo spray kr 464

Når det gjelder hårfjerning på armer, under armene, bikinilinje, legger og lår brukes den effektive voksmetoden. Resultatet varer lenge – opptil 4-8 uker. Oppstimulert hårvekst med stive buster etter lengre tids bruk av barbering, hårfjerningskrem o.l. reduseres betraktelig etter gjentatte voksbehandlinger. Hårmengden går tilbake til det opprinnelige og blir myk og fine igjen.

Priser:

 • Voks legger kr 350
 • Voks legger med bikini kr 600
 • Voks lår kr 400
 • Voks legger og lår kr 750
 • Voks bikini Kr 300
 • Voks hele ben inkludert bikini kr 900
 • Voks armhulen kr 250
 • Voks armer, under- og overarm kr 400
 • Voks overlippe kr 200
 • Voks hake kr 200
 • Voks overlippe og hake kr 300
 • Voks hele ansiktet kr 400
 • Voks bryn med forming kr 250
 • Voks rygg kr 600
 • Voks rygg, mage, bryst kr 1100

Behandlinger på øyepartiet

Dr.Schrammek GREEN PEEL®EYE CONTOUR TREATMENT motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Huden under øynene er tynn og har små kappilærer. Disse kan bli tette som en åreforkalkning og bli misfarget. Behandlingen virker drenerende og øker mikrosirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet med langsiktig virkning.

Dr.Schrammek’s øyebehandling er en effektiv forbeyggende behandling mot LINJER, MØRKE RINGER og POSER under øynene. Etterlater en behagelig følelse av velvære.

 • Varighet 30 min kr 790

Permanentfarging av vipper og bryn. Stort utvalg i FARGENYANSER tilpasses den enkelte. Det anbefales å ta tid til vippeløft eller øyenkontur behandling. Virkningen varer fra 4-8 uker.

Priser:

 • FARGING AV VIPPER OG BRYN kr 490. I BEHANDLING kr 390
 • FARGING AV VIPPER kr 390. I BEHANDLING kr 290
 • FARGING OG FORMING AV BRYN kr 390. I BEHANDLING kr 290
 • BRYNENE formes ved NAPPING eller VOKSING kr 250

Det vektlegges nøye størrelse og fasong i forhold til ansiktskonturene. Brynene formes gratis i en ansiktsbehandling.

ANTI-AGE MASKE PÅ ANSIKTET samtidig som du farger, bøyer vippene eller tar øyenkonturbehandling. Brukes av fotomodeller før photo shoot – anbefalt av Vendela Kirsebom. Effektfull også OPPÅ MAKEUP. Gir huden et skikkelig ANTIRYNKE KICK på 10 min. Naturlige ingredienser stimulerer alle hudens funksjoner

 • + kr 100

PERMANENT BØYDE VIPPER ELLER VIPPELØFT med vippepermanent. Istedenfor vippetang kan du nå gi vippene en naturlig bøy. Virkningen varer 4-6 uker. Farging av vipper og permanent bøy bør tas med en ukes mellomrom.

 • VIPPELØFT kr 790
 • VIPPELØFT MED FARGING BRYN kr 990

FORLENGELSE AV VIPPENE PÅ 6 UKER – vippe serum påføres om kvelden. Du får garantert lengre og fyldigere vipper. Først påføres vippeserum som (blank) eyeliner hver kveld i 6 uker (eller til du er fornøyd), senere et vedlikehold på to netter i uken. Vi selger også mascara og sort flytende eyeliner med vekstøkende ingredienser.

Spraytan selvbruning

Med fordel kan du peele huden lett først. I løpet av de første 6- 8 timene når selvbruningen skal feste seg, må huden ikke være i kontakt med vann og du må ikke utføre anstrengelser som medfører svette. Ta på deg forholdsvis løse klær.

Airbrush selvbruning i kabinett. Ta på deg sort undertøy. Vi sprayer hele kroppen på 10 min, før huden tørker enda 10 min. Du får farge omgående, men den lekreste fargen får du etter at du har vasket vekk overskuddsfargen etter 6-8 timer. Fargen varer 5-7 dager.

Priser:

 • HEL KROPP kr 500
 • HALV KROPP kr 350

Farge- og klesveiledning

 • Ca 60 min kr 800
 • Ca 60 min kr 800