G.E.L. er det hotteste innen vippeløft og brow lamination og tilbys over hele verden!

G.E.L. Keratin Lash Lift & Brow Lamination er en verdensledende behandling som løfter, bøyer, tilfører volum, farger og STYRKER dine naturlig vipper og bryn! Inneholder økologisk kur, keratin, silke peptider og en rekke frukt- og planteekstrakter.

G.E.L. Keratin Lash Lift & Brow Lamination inneholder en næringsrik ingrediens kalt Økologisk kur. Produktet styrker og optimaliserer veksten av nye vipper og bryn ved å trenge dypt inn i hårskaftet. Den økologiske kuren som inkluderes i behandlingen fremmer hårvekst og styrker dine vipper og bryn for hver behandling

Book her

Økologisk kur

Økologisk kur hjelper også til å reparere pigmenter i hvert enkelt hår, noe som resulterer i fargen sitter opptil 60% lenger. Økologisk kur er laget av 97,7% naturlige ingredienser og inneholder ikke parabener, SLS, SLES, aldehyder, silikon eller konserveringsmidler og er hypoallergenisk og ikke testet på dyr.Etter din G.E.L. Keratin Lash Lift & Brow Lamination behandling kreves det minimalt med oppfølgning frem til neste behandling.

Book her

Etter behandling

Det er viktig å følge etterbehandlingsreglene de første 24 timene etter for å få et optimalt resultat. Unngå svømming, dusjing av hodet og ansiktet, soling og besøk av dampbadet og badstuen i denne perioden. Unngå også eksponering for sterk varme og damp, f.eks. vannkoker og stekeovn. Hvis vippene kommer i kontakt med vann, damp eller høy temperatur i løpet av denne 24-timersperioden, vil de ikke vare opptil 12 uker.

Book her

G.E.L. Keratin Brow Lamination

Verdensledende behandling som løfter, former, farger, styrker og fremhever dine naturlige bryn i ønsket retning!

Frukt- og planteekstrakter
Organisk balsam
Silkepeptider
Keratin

❌ NO Harsh Chemicals⁣
🙅‍♀️ INGEN vedlikehold involvert ⁣
🌱 Allergivennlig ⁣

Book her